Vijesti

Novi prikaz Suicide Squada opet nije sjeo fanovima

Nakon posljednjeg prikaza Suicide Squada, uslijedile su jako loše reakcije i poduža odgoda. Developeri iz Rocksteadyja prionuli su poslu, a rezultat će se moći vidjeti u novom serijalu gameplay prikaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva epizoda tzv. Insider serijala otkriva kako je Metropolis dvostruko veći od Gothama u Arkham Knightu. Grad je dizajniran za brzo kretanje s puno vertikalne akcije, imat će promjene dana i noći, a sve je koncipirano za kooperativno igranje, premda igru možete preći i samostalno. Ipak, nećete moći mijenjati likove usred misija. Lika kojeg odaberete uoči misije igrat ćete do kraja.

U prvoj epizodi prikazan je rani početak igre gdje šefica ARGUS-a Amanda Waller šalje Suicide družinu u Metropolis. U Metropolisu ih dočeka Brainiac, a potom stvar spašava Green Lantern.

Live service

I dok ne možemo reći da gameplay ne izgleda zabavno, struktura koja naginje live service modelu je očita, pa su igrači i ovaj prikaz Suicide Squada dočekali na nož. Poslije tri skoro savršene Batman igre, live service pucačina s RPG elementima zvuči i izgleda pogrešno, osobito nakon što je ista formula neslavno propala s Marvel’s Avengersima.

Fokus ka live serviceu očituje se i na paketima prednarudžbi, koji su prepuni battle passova, sezonskih nadogradnji, kostima i sličnog, što nikako ne pripomaže u percepciji javnosti. Suicide Squad: Kill the Justice League zakazan je za 2. 2. 2024. za PC, XSX/S i PS5.

Igra

Povezano