Vijesti

Novi Sly Cooper navodno je u razvoju od ljeta ove godine

Glasine o novom Sly Cooper naslovu krenule su negdje ovog ljeta kada je o njemu krenu pričati osnivač XboxEre Nick Baker (@Shpeshal_Nick), a Sony je zatim rasplamsao plamen uvrštavanjem Sly Cooper logotipa u najnoviju PlayStation reklamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada spominjemo reklamu, Sly Cooper se u njoj pronašao među brojnim drugim kultnim serijalima i naslovima, međutim, jedini od njih je (još uvijek) neaktivan IP. Kao da nam Sony nešto želi poručiti.

Sada su se ponovno pojavile glasine o nastavku i to iz pera nepoznatog twiteraša koji sebe potpisuje kao Kawaki Uzamakia, game developera. Vjerodostojnost mu je pružio ponovno Nick Baker i to odgovorom na twit kroz koji je potvrdio njegova 2 od 3 navoda.

  1. Novi Sly Cooper je u jako ranoj fazi razvoja (od ljeta ove godine)
  2. Njegovu najavu možemo očekivati na nekoj od narednih State of Play prezentacija

Kao ljudoliki rakun-lopov posljednji put igrali smo na PlayStationu 3 2013. godine, kada relativno nepoznati studio Sanzaru Games nije uspio ponoviti uspjeh matičnog studija Sucker Puncha s trilogijom zaključenom još 2005. na PS2.

Vraća li se Sucker Punch Slyju? Teško, odnosno studio je vjerojatno zaokupiran razvojem nastavka Ghost of Tsushime. A sve glasnije se šuška i o navodnom postojanju novog Infamousa…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano