Vijesti

Sly Cooper logo se pojavio u novoj PlayStation reklami, slično kao što se nekad pojavljivao i Crash

Najnovija PlayStation reklama koja je svoju premiijeru doživjela na Showcaseu prošlog tjedna donosi 30-ak easter eggova u obliku popularnih PlayStation igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poligonima fiktivne šahovske partije svoje diskretne pozicije pronašli su logotipi ili prizori iz igara poput Unchartada, Final Fantasyja, Crash Bandicoota, Fall Guysa, Horizona, Resident Evilea, Tekkena, God of Wara…

Sve redom aktualne igre i serijali, ali jedan od njih aktualan nije već neko vrijeme, a dobio je svoj logo na jednom od zidića – Sly Cooper (na 0:58). Kao ljudoliki rakun-lopov posljednji put igrali smo na PlayStationu 3 2013. koji u četvrtom nastavku nije uspio ponoviti uspjeh kakav je ostvario njegov matični studio Sucker Punch s trilogijom zaključenom još 2005. na PS2.

Sjetimo se, na sličan način Sony je teasao i Crash Bandicoot koji je svoj povratak doživio 2017. s remasterima prve tri igre u N. Sane trilogiji. Povratak Sly Coopera? Sasvim je moguće. Remaster trilogije ili nova igra? Sjetimo se, developeri posljednje igre još 2019. pričali su kako imaju ideje za nastavak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano