Vijesti

Novi Sniper Elite nikad nije bio ambiciozniji, pogledajte što nas sve čeka

Pet godina prošlo je od posljednjeg Sniper Elitea, a točno peti nastavak zakazan je za 26. dan ovog mjeseca. Developeri iz Rebelliona u novom traileru demonstrirali su sve što nas čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka nas potpuno nova kampanja u kojoj igramo kao snajperista sa zadatkom infiltracije iza napadačkih linija odakle ćemo sabotirati nacističke utvrde. Misija je tajna, a sve u konačnici vodi prema konačnom padu Sila Osovine. Developeri obećavaju znatno ozbiljniju i dublju priču nego u prethodnicima.

Realističnije i nabrijanije nego ranije

Bolja bi trebala biti i fizika, koja će sada ozbiljnije uzimati u obzir silu gravitacije, vjetar i ostale elemente s kojima se suočavaju snajperisti u pravom životu. Poboljšani su i platformerski elementi, pa bi pentranje (ili spuštanje) do najpovoljnije pozicije trebalo biti zabavnije iskustvo.

Novost su invazije, poput onih u Ubisoftovim naslovima. Igrači će moći upadati u tuđe igre kao snajperisti nacista, a igrač koji igra kao glavni lik također će moći pozvati dodatnu pomoć u vidu drugog igrača. Vraća se i onaj klasični PvP multiplayer s do 16 igrača na velikim mapama, a tu je i kooperativni Survival mode za do tri igrača koji će vas suočiti s valovima neprijatelja.

Igra