Vijesti

Predstavljen je novi Test Drive Unlimited: Vozimo se Hong Kongom iduće godine

Lokacija novog TDU-a je bila zadnja misterija koju je Nacon večeras napokon otkrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su prethodnici bili na predivnim otocima, mali odmak od tropskog ambijenta dobro dođe – ponekad su neon, staklo, čelik i beton jednako privlačni kao i palme, plaže i more. Uostalom, glavna konkurencija (Forza Horizon 4) je u tropima za one koji zaista ne mogu bez sunca i palmi. Lokacija je dakle Hong Kong, međutim ne cijeli grad – s obzirom da se radi o površinski iznimno velikom gradu – već samo njegov južni dio, odnosno Hong Kong otok.

Kratki dvominutni trailer prikazuje jurnjavu po gradskim ulicama (koje neodoljivo podsjeća na stare Need for Speedove), neonsko blještavilo, no mora se primijetiti i nekako sumorni sivkasti štih, odnosno odabir boja. Da li je to slučajno ili će cijeli Hong Kong biti takav – tmuran, maglovit i prepun smoga, vidjet ćemo 22. rujna sljedeće godine kada je najavljen izlazak za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X, Nintendo Switch i PC.

Nažalost, iako je prvobitno najavljivano da će TDU izaći ove godine, datum je očigledno pomaknut za sljedeću godinu. Šteta…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano