Vijesti

Novi trailer za System Shock remake potvrđuje da je projekt još živ

Prošlo je zasigurno više od godinu dana od posljednjih vijesti vezanih uz remake prvog System Shocka. Nešto što je trebalo biti relativno lagan projekt brzog datuma izlaska predvođen uspješnom Kickstarter kampanjom se zamalo pretvorio u development hell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od posljednje najavljene godine izlaska prije 5 godina, prošlo je dosta toga. Od mijenjanja enginea u UE4, pa vraćanja natrag na Unity, nepotrebnog širenja igre dodacimaSystem Shocka koji prvotno nisu bili planirani za remake, niti su postojali u originalu, pa sve do potrošenih financija i stopiranja projekta na neodređeno.

Povratak na stari put

Srećom, propadanje se nije dogodilo, nego se Nightdive Studios pribrao i vratio na prvi put, pa sada rade na vjernom remakeu kakav bi trebao biti. Posljednji trailer otkriva ponešto više toga nego što smo mogli vidjeti prije, i sudeći prema svemu,, razvoj super napreduje. Ako tako nastave, System Shock remake bi trebao ispasti sasvim super. A kako to izgleda pogledajte u traileru ispod.

Također, izašao je i kratki intervju sa Warren Spectorom, jednim od idejnih začetnika i kreatora originalnog System Shocka iz davne 1994. godine. Čini se kako je skroz zadovoljan time kako izgleda te da i on jedva čeka vidjeti i doživjeti kompletnu verziju igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano