Vijesti

Novi trailer za Ys IX: Monstrum Nox obećava intrigantnu priču

Nakon posljednjeg trailera koji je pokazivao borbu, vrijeme je za novi koji će pokazati priču. Kao što je prošli nastavak, Lacrimosa of Dana bio smješten isključivo na jednom velikom otoku, tako će Monstrum Nox biti smješten u gradu Balduq. A kao što se dosad zna, glavna zvijezda, odnosno konstanta po pitanju glavnog lika, će biti crvenokosi Adol Christin. Mnogima koji su igrali Lacrimosu će biti drago vidjeti i plavokosog Adolovog kompanjona po imenu Dogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Adol i Dogi dolazi u grad Balduq koji naizgled izgleda sasvim okej, ali kao što je opće poznata činjenica u JRPG-ima, ništa nije onako kako se na prvu čini, a grad krije tko zna kakve (mračne) tajne. Adol odmah dobiva udarac u vrat od strane Romunalaca koji ga optužuju da je špijun. Srećom, žena po imenu Aprilis će ga začarati u monstruma pa će sada imati posebne moći (kao i drugi monstrumi u igri kojima ćemo moći upravljati i koristiti njihove sposobnosti za napredovanje u igri), a usput će mu kosa pocrniti pa će neometano moći trčkarati gradom bez da itko skuži tko je.

Za otkrivanje tih tajni koje Balduq krije, mi Europljani ćemo se morat strpiti do 5.2.2021. godine ako posjedujemo PS4, ili do ljeta ako se kanimo igrati na Switchu ili PC-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano