Vijesti

Novi Watch Dogs: Legion gameplay oduševljava varijacijama

Dodatno vrijeme koje si je ekipa iz Ubisofta uzela kako bi ispeglala Watch Dogs: Legion je, izgleda, urodilo plodom. Novi gameplay prikaz jednostavno oduševljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znamo od ranije da ćemo Watch Dogs: Legion moći igrati u ulozi praktički svakog građanina Londona, a sada je prikazano i kako će svaki od njih igrati na svoj način u skladu sa svojim specifičnim mogućnostima i odlikama.

Tako je Ubisoft prikazao kako se jedna misija može riješiti na nekoliko načina i svaki od njih je upotpunosti drugačiji. Prikazano je kako misiji možemo pristupiti kao:

  • baušetelac koji se bori čekićem, koristi se pištoljem s čavlima te može dozvati teretni dron
  • hakerica koja će više potišim pristupom i gadgetima eliminirati protivnike te zauzimati protivničku opremu u obliku bojnih dronova, oružja
  • …a možemo pokušati regrutirati zaštitara (što će biti malo teži zadatak), pa se neometano, ali pažljivo ušuljati gdje treba baš poput Agenta 47

Igrati kao nogometni huligan, James Bond, bakicom u kolicima…?

Slagat ćemo tako vlastiti pokret otpora te pažljivo birati njegove članove ovisno o potrebama. Mogućnosti su beskonačne, a između prikazanih likova vidjeli smo, primjerice, uličnog umjetnika s paintgunom, špijuna poput Jamesa Bonda s auto-igračkom i gadget satom, anarhista čija bandana ga čini otpornim na plinove, bolničarku koja, ne biste vjerovali – liječi, profesionalne ubojice, navijače huligane koji su snažniji što više popiju…

U igru je ubačen praktički svaki mogući engleski stereotip i to sve izgleda prezabavno. Uvjerite se ispod u 4K rezoluciji kako će izgledati na PS5 i XSX, a na tim konzolama i svim ostalim Watch Dogs: Legion igramo od 29. 10. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano