Vijesti

Objašnjeno je što će od poboljšanja za Cyberpunk 2077 biti besplatno, a što rezervirano samo za kupce Phantom Libertyja

Kasnije ovog mjeseca izlazi dugoočekivana ekspanzija za Cyberpunk 2077. Imena Phantom Liberty, otvorit će još jedan dio grada te ispričati novu, veliku priču, a brojna poboljšanja dobit će i bazna igra. Rekli bismo kako Cyberpunk postaje gotovo pa nova igra, ona kakvu smo priželjkivali još na početku, o čemu smo više pisali ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri iz CD Projekta sada su odlučili raščlaniti što od poboljšanja dolazi samo s plaćenom ekspanzijom, a u čemu će uživati i oni s ranije kupljenom baznom igrom. Dobra vijest je kako će u besplatnom ažuriranju biti uključeno sve ono što biste očekivali. Dakle, poboljšana policija, borbe vozilima, općenito bolji AI neprijatelja, poboljšani skillovi i perkovi

Osim nove glavne priče te popratnih questova, bossova i drugog, nova oružja, vozila, cyberwarei i obleka vrijedit će samo za kupce Phantom Libertyja. Također, leveli se podižu na 60 samo u ekspanziji, a ako nešto možemo zamjeriti što će izostati u baznoj igri, onda su to projektili na vozilima.

Phantom Liberty bit će jedina ekspanzija za Cyberpunk 2077, nakon čega interni REDengine odlazi u povijest, a studio sav svoj fokus prebacuje na Unreal Engine 5 u kojem će razvijati novu Witcher igru.

Phantom Liberty izlazi 26. 9. za PC, PS5 i XSX/S po cijeni od 30 eura Za njegovo igranje potrebno je posjedovati baznu igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano