Vijesti

Objavljen novi Sackboy: A Big Adventure (PS5) gameplay i čak tri izdanja igre

Sony je odlučio prekinuti medijsku šutnju koja je trajala cijeli prošli tjedan, pa samo tako danas dobili nove informacije vezane za PS5 launch igre. Demon Souls je dobio nove slike i najavu deluxe izdanja, a za Sackboy: A Big Adventure prikazan je novi gameplay i čak tri izdanja igre koja moramo priznati – izgledaju preslatko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad već pričamo o izgledu igre, moramo priznati da Sackboy: A Big Adventure izgleda jako lijepo na PlayStationu 5. Igra je napustila onaj poznati 2.5D prikaz koji je bio specifičan za Little Big Planet, pa tako po prvi puta sa simpatičnim Sackboyom igrat ćemo u pravom 3D-u.

https://www.youtube.com/watch?v=H23ur5PgYMo

Igra će ponuditi i co-op za 4 igrača, no ako želite igru igrati sami, to ćete moći bez problema. Igra je navodno ogromna i donosi na stotine razina koje ćemo prelaziti.

Igra dolazi u čak tri izdanja, a nama je najbolje ono najskuplje (logično) jer donosi ogromnu Sacboy lutku.

Digital Deluxe izdanje (klik za uvećanje)

Special Edition

Specijalno izdanje donosi sve što i digitalno deluxe izdanje + neodoljivog Sackboy plišanca koji stvarno izgleda preslatko. Specijalno izdanje dođe €89.99 i bit će dostupno kod nas za naručiti.

Igra dolazi 12.11. odnosno 19.11. na PlayStation 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano