Vijesti

Obrisi The Last of Us 3 priče već su napisani, kaže Neil Druckmann

Prenosi IGN, Neil Druckmann se na Script Apart podcastu osvrnuo na potencijalni The Last of Us 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“The Last of Us 3 nije u razvoju, ali Halley Gross (koautorica TLoU2) već je napisala obrise priče za nastavak”, kaže Druckmann. Nacrt priče za narednu igru ulazi u to što će se dogoditi nakon zbivanja na kraju TLoU 2.

Ne samo da The Last of Us 3 nije u razvoju, Neil sugerira kako možda još uvijek na razini studija nije odlučeno što će biti novi veliki projekt Naughty Doga. “Nakon što dovršimo jedan veliki naslov, uzmemo puno vremena kako bismo razmotrili različite ideje. Hoće li to biti TLoU 3, nešto potpuno novo ili ćemo se vratiti nekoj staroj franšizi…”, objasnio je.

Potvrđeno je kako studio radi na mutliplayer naslovu vezan uz The Last of Us Part II, a još uvijek nisu službeno potvrđene glasine o remakeu prvog The Last of Usa i novoj Uncharted igri.

No vratimo se na The Last of Us 2 i njegovu priču. Kritičari TLoU 2 kojima se ne sviđa po njima prekomjerno guranje društvenih agendi za to su najviše krivili koautoricu Halley Gross. Upravo je Halley Gross postavila nacrt za The Last of Us 3, stoga možemo pretpostaviti kako će TLoU i u budućnosti biti poligon žestokih rasprava i društvenih promjena na internetu.

Njima (ali i svima drugima) možda će se svidjeti The Last of Us serija koju Sony radi u suradnji s HBO-om. Serija koju će režirati kreator TV serije Chernobyl Craig Mazin pratit će prvu igru, ali ne u potpunosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano