Očekuju nas ludi next-gen svibanj i nikad bolje ljeto obilježeno PS4 ekskluzivama

Dobra vijest je svakako da je danas 27.4. i da stignete do lipnja, a onda i srpnja uštediti još koju kunu jer nas čeka nikada jače ljeto obilježeno s dvije fantastične igre.

No prije ljeta, za koji dan ili maksimalno tjedan do dva, čeka nas prava next-gen ludnica. Već se nekoliko dana o tome priča kako će Sony u svibnju predstaviti PlayStation 5 i igre, a istu stvar će napraviti i Microsoft. Jasno, Microsoft će pokazati igre jer konzolu smo vidjeli.

Potvrdu da će Sony pokazati PlayStation 5 igre, a vjerujemo i konzolu, došla je od samog službenog PlayStationa časopisa.

Službeni PlayStation časopis izlazi 2.6., a u njemu će otkriti PlayStation 5 igre koje stižu. Igre, koje ćemo mi i ranije vidjeti.

Phil Spencer, šex Xboxa je također neki dan na Twitteru potvrdio da jako brzo stiže otkrivanje igara za Xbox Series X. Dakle, svibanj je taj mjesec.

Ljetovanje…? Ne! Dosta su dvije ogromne ekskluzive

Danas kao što znate, potvrđeno je da The Last of Us Part II izlazi 19. lipnja. Ghost of Tsushima odgođena je za 17.7. Naravno da su okolnosti drugačije, nema šanse da bi PlayStation izdao ovako dvije ogromne igre u razmaku manjem od mjesec dana. Ali, morao je jer želi od ljeta veliku većinu marketinga prebaciti na PlayStation 5.

Sucker Punch koji radi Ghost of Tsushimu, potvrdio je također danas da ćemo novi gameplay iz igre vidjeti vrlo, vrlo brzo. Kada? Pa na PlayStation eventu u svibnju.

A onda kada pređemo i Tsushimu te The Last of Us Part II, ne zaboravite da u rujnu izlazi Cyberpunk 2077. Ljeto će zaista biti ludo s nikad boljim igrama, a tek što završimo njih, stiže Cyberpunk i next-gen. Zaboravite more, čuvajte se korone, ostanite doma i uživajte u ogromnim hit igrama koje nam dolaze.