Vijesti

Od 20 sati pitajte nas što želite o Ghost of Tsushimi i kako recenziramo igre

Velike kontroverze izazvala je naša Ghost of Tsushima recenzija kojoj smo dodijelili manju ocjenu nego što iznosi prosječna ocjena svih drugih medija. To govore stotine i stotine komentara na portalu i našim društvenim kanalima. Ali FFA stoji iza svega što je napisao i detaljno riječima potkrijepio naš Foggy, a to je ukratko – Ghost of Tsushima je dobra open world igra prekrasnih vizuala koja nažalost ne inovira u ničemu te ima problema s likovima, pričom i repetitivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučili smo danas od 20 sati iskreno odgovarati na vaša pitanja o Ghost of Tsushimi i načinu na koji općenito recenziramo i ocjenjujemo igre, a to ćemo napraviti na našem Instagramu u storyjma gdje će na vaša pitanja o igri odgovarati Goran (Foggy), a asistirat će mu urednik Hrvoje (Fenix) na pitanja o recenzijama i portalu općenito. Možda nam se pridruži i još netko iz redakcije.

Odgovaramo i na neugodna pitanja, ali, naravno, izbjegavat ćemo odgovoriti na pitanja koja se tiču detalja o priči Ghost of Tsushime. Pazimo na spojlere. Dakle, pridružite nam se na našem Instagramu od 20 sati. Ako nemate Instagram račun slobodno pitajte što vas zanima u komentarima na ovaj članak, a mi ćemo se potruditi odgovoriti od 20 sati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano