Free igreVijesti

Od danas tjedan dana besplatno igrajte Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 3 izlazi u studenome. U listopadu će mu prethoditi otvorena i zatvorena beta testiranja na svim platformama, a uvertira u novu fazu Call of Dutyja kreće već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno igranje sadržaja većinom iz pete sezone Modern Warfarea 2 kreće danas, završava 20. 9., međutim, za razliku od nekih prethodnih isprobavanja, ovo će biti dodatno ograničeno. Naime, svakim ulaskom u meč pokreće se i nastavlja brojač. Kada odbroji 150 minuta, igranje je gotovo.

Dostupno je 12 mapa kroz 11 modova, a osim pete sezone, bit će tu i liste s klasicima poput 24/7 Shipmenta, ali i velikih battle mapa za do 64 igrača. Dakle, dostupan je samo multiplayer sadržaj i bit će ga prilično, a je li vam dva i pol sata dovoljno, procijenite sami. Ako ga poslije isprobavanja odlučite kupiti, u trenutku pisanja ovog teksta Modern Warfare 2 nije snižen ni euro ispod originalne cijene.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano