VijestiZanimljivosti

Od danas Xbox može pokretati igre sa Stadije

Od kako je Microsoft potpuno upogonio Xbox Cloud Gaming Stadija je pomalo pala u zaborav, posebno kod nas na FFA. Upravo Microsoft nam je ponovno podigao svijest o Googleovom pokušaju ulaska u gaming industriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to na kakav način. Naime, od danas se igre sa Stadije mogu igrati direktno na Xbox konzolama. Naravno, ne radi se o nativnoj podršci. Od danas je na Xbox konzole stigla najnovija verzija Edge pretraživača interneta, a koja je, između ostalog, sposobna pokretati i igre sa Stadije. Radi se o mogućnosti koju igraći iz preview programa imaju još od ožujka ove godine.

Xbox konzole poput PC-ja

Edge se od sad na Xbox Series konzolama može koristiti s tipkovnicom i mišem, a kroz web preglednik rade i aplikacije poput Discorda, Steama, Skypea… Mogu se čak igrati i browser igre.

Kako igranje Tomb Raidera sa Stadije izgleda na Xbox Series X pogledajte ispod. Spojlat ćemo vam, izgleda baš onako kako i treba. Ugodno i bez nekih prevelikih poteškoća.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano