Vijesti

Odgođen je i Rainbow Six Quarantine

Zaboravljeni survival FPS Rainbow Six Quarantine odgodama pomalo poprima omjere neprikosnovenog Cyberpunka 2077. Nakon Far Cry 6, Ubisoft je u danu u kojem slavi izlazak Watch Dogs Legiona odgodio još jednu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je R6 Quarantine bio okvirno zakazan za početak 2020. godine, a zatim i za kraj još uvijek aktualne godine, Ubisoft je sada izolirao igru iz najgore godine naših života te je prolongirao za razdoblje do kraja ožujka 2021.

I dok Siege i dalje ne posustaje, pa je tako Ubisoft objavio kako mu je ta zlatna koka generirala preko milijardu dolara prihoda, od Rainbow Six Quarantine igre nismo ni čuli ni vidjeli mnogo od onog teasera s E3 2019.

Novoj odgodi kumovala je prokleta Covid-19 pandemija, a tempu razvoja ne pomaže ni činjenica kako igru razvija potpuno novi tim unutar Ubisoft Montreal studija. Očit je logistički problem mladog tima, a za malo pozitive prisjetit ćemo se kako je i Siege imao ogromnih problema u razvoju, a zatim je postao jedna od najvećih igara ove generacije konzola.

Igra

Povezano