Vijesti

Rainbow Six Extraction izlazi 20. 1.: Manja cijena, a prijatelji igraju besplatno

Rainbow Six Extraction, Ubisoftov PvE spin-off Siegea izlazi 20. 1., službeno je potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeno je i rezanje cijene s AAA razine na 40 eura, a kako bi dodatno popularizirao naslov koji dosad baš i nije oduševljavao mase, Ubisoft se odlučio na još nekoliko popularnih poteza.

Najvažniji od njih je tzv. Buddy Pass. Ukratko, možete odabrati prijatelja koji će s vama igrati Extraction potpuno besplatno u periodu od dva tjedna. Da stvar bude bolja, prijatelj može biti na jednoj platformi, a kupac na drugoj. Extranction potpuno podržava cross-platform igranje.

Što je i kako se igra Rainbow Six Extraction?

Ubisoft obećaje “beskrajno” igranje na 12 mapa koje će svaki put kada ih pokrenete izgledati drugačije. Imat će druge vanzemaljske neprijatelje, njih ukupno 13 vrsta koje dodatno mutiraju i mijenjaju lokacije. Svaka mapa je najmanje tri puta veća od klasične R6 Siege mape, a navodno nijedno igranje neće biti jednako.

Vraća se 18 već poznatih operatora iz Siegea ponešto modificiranih za kooperativno načina igranja. Oni će podijeliti 25 gadgeta koji variraju od klasičnog štita do uređaja za nevidljivost, a princip igranja bit će sličan poput onoga u Call of Duty zombijima. Uđi na mapu, pokupi opremu, unaprijedi je, obavi cilj, a zatim odluči ideš li na idući cilj sa svom opremom i rizikom da ostaneš bez ičega, ili ćeš se evakuirati s plijenom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano