Vijesti

Odlični Yakuza spinoff Judgment nema budućnost jer glumac ne želi na Steam

Pa onda kažite da smo mi fanboyi. Budućnost čitavog jednog serijala visi u zraku upravo zbog fanboya koji to nebi smjeli biti. Fanboy u ovoj priči je veliki celebrity u Japanu Takuya Kimura, čovjek koji je pružio glas (ali i stas, donekle) glavnom protagonistu Takayuki Yagamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše japanski Nikkan Taishu, agencija koja stoji iza popularnog glumca ne slaže se s izdavanjem igre na Steamu. Kako kaže njihov izvor, “developeri i agencija Johnny’s se ne mogu složiti oko toga na kojim sve platformama će prodavati igru.”

Koplja se, dakle, lome oko nadolazećeg Lost Judgmenta najavljenom u svibnju ove godine. Igra je svojevremeno na svojim stranicama izlistavala i PC verzije, ali ubrzo zatim uklonjene su informacije o njima. Producent Toshihiro Nahoshi obećava da će Lost Judgment biti nešto što nikada nismo igrali dosad, a dovoljno govori informacija kako ćemo dobar dio igre igrati kao prerušeni školarac u srednjoj školi što je bolesno samo po sebi. U najpozitivnijem mogućem smislu za Yakuza univerzum.

“Nešto što nikada nismo igrali dosad” možda će biti nešto što nikada neće igrati PC igrači, a razlozi agencije Johnny’s dosta su glupavi. Agencija se vodi mišlju kako Japanci ne vole PC i bilo kakva povezanost s tom platformom mogla bi im pokvariti imidž. Nemojte se čuditi. To je Japan, a Johnny’s je jedna jako tvrdoglava agencija.

Lost Judgment bi tako mogao biti posljednja igra u Yakuza podserijalu jer PC tržište postaje sve vrjednije za SEGA-u i radi se o nečemu čega se s punim pravom ne žele odreći.. Ako i vi imate osjećaj da čitate nešto što bi mogao biti scenarij jednog od questova unutar igre, niste jedini. Kiryu, urazumi ih.

Povezano