Vijesti

Odođen je Resident Evil: Re:Verse

Poseban 6v6 multiplayer naslov Resident Evil: ReVerse Capcom je trebao izdati usporedo s Resident Evil Villageom povodom 25. godišnjice serijala. ReVerse će biti besplatan za sve kupnje Villagea, ali je upravo odgođen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcom to nije službeno objavio, ali na službenoj stranici sada se kao datum izlaska navodi “ljeto 2021”. Ako ste uspjeli isprobati ReVerse u nekom od beta testiranja onda vam je odluka o odgodi sasvim jasna. Prije izlaska ReVersea treba dodatno izbalansirati likove i optimizirati tehničko izvođenje.

Za razliku od Villagea, borba u Re:Verseu odvija se u trećem licu. Igrači na raspolaganju imaju glavne likove iz serijala, koji će se suočiti u klasičnom deathmatch modeu za do 6 igrača. Igrači po mapi trebaju sakupljati uzorke virusa, a svaki od njih povećavaju ciljanje i damage. Jednom kada vas ubiju pretvarate se u zvijer i možete nastaviti ganjati druge igrače u toj formi.

Dakle, ReVerse igramo na ljeto, a Resident Evil Village je na pravom putu da izađe 7. 5. na svim platformama. Igra je dovršena, upravo se distribuira u trgovine, te ćete moći isprobati besplatni demo od 2. 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra