Vijesti

Resident Evil Re:Verse je posebni multiplayer RE besplatan za sve vlasnike Villagea (8), prijavite se za betu

Povodom 25. godišnjice Resident Evil serijala, Capcom je fanove iznenadio igrom za koju kažu kako su kreirali za sve vjerne fanove serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Re:Verse će izaći usporedno s Villageom 7. 5. ove godine. Za razliku od Villagea, borba u Re:Verseu odvija se u trećem licu. Igrači će na raspolaganju imati glavne likove iz serijala, koji će se suočiti u klasičnom deathmatch modeu. U teaser traileru prikazana je mapa iz Resident Evil 2 policijske stanice, a iako to nije potvrđeno, u punoj igri očekujemo i ostale kultne lokacije iz serijala. A ima ih podosta.

Prijavite se za beta testiranje

Re:Verse grafički je drugačija igra od svih ostalih u serijalu, a posebno od posljednja dva nastavka i remakeova. Cel-shaded grafika tu je valjda za nekakav retro štih dojam.

Beta testiranje kreće 28. 1. na PS4 i XONE, a prijaviti se možete ovdje. Sjetimo se kako Capcomu nije strano koketiranje s multiplayerom u Resident Evil serijalu, ali nažalost, osim Resident Evil Outbreaka s PS2, ne možemo reći da su imali uspjeha s nekom drugom igrom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano