Vijesti

Osim Black Flaga, Ubisoft navodno prerađuje još jedan Assassin’s Creed

Remake popularnog piratskog Assassin’s Creed naslova u razvoju je već neko vrijeme. To su potvrdili brojni pouzdani novinari i insajderi, indirektno i sam Ubisoft, a sada stiže glasina o još jednom remakeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasirao ju je, a tko drugi nego insajder Tom Henderson. Henderson još jednom pruža potvrdu za Black Flag, a potom dodaje kako je u razvoju još jedan remake, ali ne otkriva točno koji. Konkretno, on se pronašao na listi Assassin’s Creed naslova koje Ubisoft planira izdati do konca dekade, odnosno u narednih šest godina.

Plan je svake druge godine izdavati po jedan veliki naslov, a godinu između popuniti manjim iskustvima poput DLC-ova, ekspanzija i remakeova, a Henderson konkretno navodi ove igre i iskustva:

  1. Codename Red – već potvrđeni AC u feudalnom Japanu kojeg Ubisoft planira izdati krajem ove godine
  2. Invictus – multiplayer projekt tvoraca igre For Honor s planom izlaska u 2025.
  3. Hexe – mračniji AC kojeg se povezuje s paljenjem vještica, sramežljivo se spominje i Dubrovnik, a planira se za 2026. godinu
  4. Black Flag remake
  5. Project Nebula – Indija, Asteci i Mediteran
  6. Project Raid – F2P kooperativni PvE naslov
  7. Echoes – još jedan multiplayer naslov
  8. Remake još jednog popularnog AC naslova

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano