Vijesti

Otkriven je Call of Duty: Vanguard: Na izlasku 20 mapa, a Treyarch radi na zombijima

Čak i prije nego što je završen specijalni event u Warzoneu Activision je službeno razotkrio Call of Duty Vanguard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kampanji ćemo letjeti iznad Tihog oceana, slijetati nad Francuskom, branit ćemo Staljingrad snajperom i probijati protivničke linije na sjeveru Afrike. Activision i developeri iz Sledgehammera tvrde kako ćemo iskusiti Drugi svjetski rat u dosad neviđenoj produkciji. Udružit ćemo se s vojnicima iz različitih zemalja i okruženja, stat ćemo rame uz rame i pokušati preokrenuti tijek rata.

Cilj naše specijalne postrojbe je ući u Berlin. U ovoj alternativnoj stvarnosti Treći Reich ima ozbiljne i zlobne planove opstanka čak i nakon pada Hitlera i nacista. Trailer je standardno nabrijavajući i visoke aktivižnske produkcije.

Multiplayer

Što s multiplayerom? Activision obećava čak 20 mapa na izlasku, više nego što je isporučila ijedna Call of Duty igra dosad. Tko je ono širio glasine kako je razvoj nove Call of Duty igre u problemima te da ćemo dobiti nikada manje sadržaja??

I ne samo da ćemo dobiti dosad najviše mapa, Sledgehammer tvrdi kako će one zaživjeti u dosad neviđenom ruhu za serijal. Mape će biti “dinamične”, što znači konačno – destrukciju. Dakle, očekujte razaranje zidova i prozora, stvaranje novih prolaza eksplozivom i način igranja na kakav smo navikli u Battlefield serijalu.

Od modeova očekujte sve klasične CoD modeove, vraća se Gunfight iz Modern Warfarea, a Activision je posebno izdvojio Champion Hill, novi mode u kojem će se sukobiti 8 različitih timova.

Vraćaju se i zombiji, a za njih je ovaj put zadužen Treyarch, što je prvi put da dva velika Activisionova tima zajednički razvijaju jednu igru na razini većoj od puke ispomoći. Više o zombijima saznat ćemo uoči izlaska, ali ako pitate nas, Treyarch kao zaseban studio na zombijima je jamac kvalitete.

A što s Warzoneom? Treći studio u miksu – Raven Software radi na potpuno novoj mapi i novom anti-cheat sistemu koji će svoju premijeri doživjeti nakon izlaska Vanguarda.

Više o kampanji saznat ćemo idući tjedan kada stiže i novi prikaz, a o mutliplayeru *uskoro*. Dok ne pogledamo gameplay multiplayera nećemo ulaziti u hype. Ili možda hoćemo? Call of Duty: Vanguard igrat ćemo od 5. 11. ove godine na PS4/5, XONE/S/X i PC-ju, a sav dodatan sadržaj (nove mape, modeovi, playliste, oružja…) bit će besplatan.

Za kraj smo ostavili najbolje od svega. Dok je Black Ops Cold War po grafičkom pokretaču bio korak unatrag, Vanguard će pogoniti Activisionov najnoviji engine koju je premijeru doživio u rebootu Modern Warfarea 2019., po mnogima najbolje igre u serijalu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano