Vijesti

Otkriven je nastavak Fallen Ordera. Star Wars Jedi: Survivor igramo dogodine

Nakon mjeseci špekulacija, EA i Respawn trailerom su konačno razotkrili nastavak sjajnog Fallen Ordera iz 2019. Ime mu je Star Wars Jedi: Survivor, a izlazi dogodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da sa Survivorom misle ozbiljno pokazuje i odluka da potpuno odbace stare konzone. Direktni nastavak Fallen Ordera tako će izaći samo na PS5, XSX/S i PC-ju.

Igra ponovno prati Cala Kestisa, jednog od posljednjih Jedija u galaksiji. Ponovno ga prati vjerni BD-1 droid, a zajedno će naučiti nove vještine i nastaviti rasti sa Silom kako bi ostali korak ispred Imperija.

Glavni zaduženi za Jedi Survivor ponovon je Stig Asmussen, čovjek proizašao iz Santa Monica razvojnog studija i koji se kalio na God of War naslovima, kaže kako će nastavak napraviti iskorak u svakom segmentu. Novu tehnologiju će iskoristiti, kaže, na kreaciju još dinamičnije borbe Jedia.

Priča će biti mračnija, a i Cal će sazrijeti te se morati prilagoditi novim, mračnijim vremenima. Radnja se događa pet godina nakon zbivanja u originalu, a mi se nadamo da nećemo morati čekati isto toliko godina da zaigramo ovo. Ako sve bude u redu, Star Wars Jedi: Survivor igramo dogodine.

Igra

Povezano