Vijesti

Otkriven je Star Wars Outlaws, prvi uopće Star Wars open world naslov

Još prije dvije godine Ubisoft i njegov Massive studio (The Division) potvrdili su razvoj igre temeljenoj na Star Wars licenci. Prvi prikaz uslijedio je danas na Xbox Game Showcase prezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Star Wars Outlaws je prvi uopće open world Star Wars naslov, premda developeri još uvijek nisu potvrdili navode o strukturi poput one u No Man’s Sky, ali znakovita je izjava protagonistice Kay Vess s pogledom usmjerenim u nebo – “tamo je velika galaksija”.

Radnja je smještena između The Empire Strikes Back i Return of the Jedi, spominje se istraživanje planeta diljem galaksije, a igrat će se na strani odmetnika, gdje se se naša protagonistica baviti nešto manje legalnim radnjama.

Potvrđen je izlazak u 2024. godini, a više od današnjeg CGI prikaza Ubisoft je obećao otkriti sutra u ponedjeljak 12. 6. na Ubisoft Forward prezentaciji od 19 sati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano