Vijesti

Ubisoftov Star Wars bit će velik poput No Man’s Skya s neograničenim svemirom, kaže insajder

2023. bit će velika za Ubisoftov Star Wars naslov, poručio je kreativni direktor iz Massive studija Julian Gerighty. Osim da se radi o igri smještenoj u otvorenom svijetu vođenom s pričom, što smo saznali po njezinom otkrivanju prošle godine, o Ubisoftovom Star Warsu zasad ne znamo ništa konkretno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Insajder Tom Henderson s Insider Gaminga navodno ima pouzdane informacije o projektu. Kako kaže, radi se o naslovu poput No Man’s Skya, s velikim otvorenim svemirom, mogućnošću skakanja između sunčevih sistema i galaksijom “koja puca od aktivnosti”.

Spominje se priča s likom stvorenim od stranom igrača, razvija se onako kako to igrači žele, a nitko nam to ne treba govoriti, potencijal za priče i aktivnosti je golem s obzirom na dekade filmova i drugog medijskog sadržaja iz Star Wars franšize.

Poznavajući Ubisoft, samo da ne bude tornjeva te tona filler sadržaja, i već smo donekle zadovoljni. Švedski studio Massive Entertainment najviše pamtimo po The Divisionu, trenutno razvija i Avatar: Frontiers of Pandora koji je završio na našoj listi najiščekivnijih naslova ove godine, a još je jedan naslov iz dobre suradnje s Disneyjem. Dakle, njihov Star Wars, a posebno s ovolikim obujmom, ne očekujemo narednh nekoliko godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano