Vijesti

Otkrivena je veličina stopala Lady Dimitrescu

Kultnoj postavi likova Resident Evil serijala ekspresno se priključila Lady Dimitrescu. Od prvog prikaza Resident Evil Villagea ova dama ne prestaje plijeniti pozornost prije svega svojom visinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 289 centimetara visine Lady Dimitrescu 17 centimetara je viša od najvišeg čovjeka u povijesti Amerikanca Roberta Wadlowa i čak 124 centimetra viša od Jill Valentine.

Visoka Lady Dimitrescu pružila je priliku visokim cosplayericama iskazati svoje umijeće maskiranja, a za što vjerniju izvedbu ključan podatak je njezina veličina stopala. IGN nije imao druge nego pitati direktora Tomonori Takana. Odgovor bi se mogao svidjeti mnogima, prije svega fetišarima.

Veličina stopala Lady Dimitrescu je čak 44 centimetra! Budući da se regularne tablice zaustavljaju na broju cipela od 47 (30cm) trebao sam izračunati ekvivalent 14 centimetara dužeg stopala. Da u svijetu postoji takva veličina noge, to bi bio broj 68.

Najveća cipela na svijetu u usporedbi s brojem 44. IZVOR: Wikipedia

Sada se možemo vratiti na Roberta Wadlowa. Iako manji od Lady Dimitrescu ovaj čovjek imao je identičnu veličinu stopala.

Jedva čekamo vidjeti ta stopala u štiklama. Lady Dimitrescu će nas gaziti s njima na svim platformama (osim Switcha) 7.5. u Resident Evil Villageu. Dok čekate Village isprobajte Resident Evil Re:Verse multiplayer besplatno od sutra do kraja vikenda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano