Vijesti

Otkriveni su detalji za Telltaleov The Expanse

Telltaleov The Expanse ovog ljeta ispričat će originalnu priču u popularnom SF univerzumu, a na GDC-u je Telltale otkrio više detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dev-talk videu developeri su još jednom potvrdili da ćemo prvu epizodu igrati ovog ljeta, premda još nema konkretnog datuma. The Expanse igra će po pitanju gameplaya najviše biti fokusirana na donošenje odluka, a potom su tu i akcijske gameplay sekvence (ne očekujte čuda) s naglaskom na nultu gravitaciju.

Hoćete li spasiti nogu vašeg kolege ili ćete je žrtvovati u zamjenu za posadu prijeko potrebne namirnice? Posada možda neće biti gladna, ali zato biste žrtvovali moral. Poput u svakoj drugoj Telltaleovoj igri, odluke će biti teške.

Pretpostavljamo što bi Camina napravila, a upravo ona će nositi radnju za nove priče kao zapovjednica broda Artemis. Radnja prethodi onoj u Amazonovoj seriji, a prvu epizodu ćemo zaigrati negdje ovog ljeta na PC-ju, XONE/S/X te PS4/5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra