Vijesti

U srpnju izlazi Telltaleova Expanse igra. Svi likovi će moći umrijeti osim jednog

Ususret izlasku za malo više od mjesec dana, developeri The Expanse: A Telltale Series objasnili su o čemu se radi te kako ćemo igrati ovu adaptaciju popularnog SF TV ostvarenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stavljamo vas u cipele jednog od najvažnijih likova i dajemo vam puno Expanse iskustvo”. Ako pitate developere iz Telltalea, “Expanse iskustvo” su manevriranje u nultoj gravitaciji, hodanje po zidovima s magnetskim cipelama i donošenje teških odluka.

Naravno, najbitnija je priča, a ona će biti centrirana oko developerima najintrigantnijeg lika. Priča u igri neće biti grandiozno političkog karaktera i neće se protezati na pola galaksije. Ali ispričat će “piratsku avanturu” koja prethodi radnji u seriji te postaviti karakter Camine Drummer kakvu poznajemo u seriji, a pritom će svoju rolu reprizirati originalna glumica Cara Gee.

U Telltaleovom stilu, nema pogrešnog završetka, ima samo boljeg i lošijeg. Svi mogu preživjeti, ali i svi mogu umrijeti. Svi osim Camine Drummer. Svaka odluka bit će bitna i teška, a ulozi veliki. Prva epizoda za The Expanse: A Telltale Series izlazi za PC (EGS), PS4/5 i XSX/S 27. 7., a naredne 4 epizode izlazit će svaka dva tjedna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra