Vijesti

Otkriveno je koliko će trajati predstavljanje novog Xboxa

Prilično je izvjesno – Microsoft će na svojoj ovogodišnjoj E3 prezentaciji predstaviti novi Xbox. Postalo je to još jasnije sad kad je službeno objavljeno vremensko trajanje prezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft je najavio da će u odsustvu Sonyja, Nintenda i Electronic Artsa imati jednu od najdužih konferencija dosad. Ona će trajati puna dva sata, što je značajno duže od prošlih godina, kad je 2016. godine trajala 90 minuta, 95 minuta 2017. i 104 minute prošle godine.

U zalazu Xboxa One što to ima Microsoft predstavljati puna dva sata? Pa naravno, najvjerojatnije novu konzolu i igre za istu.

Što se tiče igara, novi Halo je praktički siguran, šuška se da će From Softvare predstaviti svoju igru koju radi s George R. R. Martinom (piscem Game of Thrones knjiga), a poznato je i kako je Fable 4 već neko vrijeme u razvoju. Kako bilo, u odsustvu konkurencije Xbox i Microsoft ove godine na sebi imaju cjeloviti fokus svjetske javnosti i definitivno možemo očekivati spektakl.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano