Vijesti

Otkriveno je koliko će trajati sutrašnja Xbox Developer_Direct prezentacija. Ne očekujte iznenađenja

Često pod navalama hypea igrači steknu prevelika očekivanja od prezentacija ovakvog tipa, pa gotovo svaka završi s neizbježnim razočaranjem. Dobro to znaju svi koji su nekad gledali barem jednu PlayStation State of Play prezentaciju, za što je dobrim dijelom zaslužan i sam Sony koji je redovito za kraj znao ugurati iznenađenje tipa teasera za Spider-Man 2, međutim, Microsoft jako dobro zna i jako dobro komunicira što će prikazati sutra na Xbox Developer_Directu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su isključivo četiri igre: Redfall, Minecraft Legends, Forza Motorport i The Elder Scrolls Online. Još po samoj najavi Microsoftov PR upozorio je da Starfielda neće biti, a sada je isto dodatno podcrtano. Šef Xboxovog marketinga na Twitteru je poručio da će prezentacija trajati ravno 43 minute i ugostit će samo te isključivo četiri navedena naslova.

Aaron Greenberg morao je to posebno napomenuti budući da su se internetom krenule širiti glasine kako će Microsoft prezentaciju zaključiti velikim iznenađenjem. Xbox & Bethesda Developer_Direct zakazan je za sutra 25. 1. u 21 sat.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano