Vijesti

Otkriveno je sat vremena Arkaneovog otkazanog Half Lifea

Kako je otkriveno prošle godine, danas Bethesdin/Microsoftov Arkane je 2006. radio na novoj epizodi Half Lifea. Razvoj je trajao neko vrijeme, dogurao je prilično daleko, a onda je iz nekog razloga u dogovoru s Valveom prekinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebao je to biti prequel Half Life epizodama. Igra kodnog naziva Ravenholm bio bi spin-off, tvorcima Dishonoreda i Preya pružena je potpuna kreativna sloboda, a rezultat je sat vremena gameplaya kojeg možete pogledati ispod.

Build je sastavljen pred kraj razvoja kada se Valveu pokušao prezentirati ostvareni napredak”, objašnjava tvorac Noclip dokumentaraca Danny O’Dwyer kojem je video ustupljen povodom izrada dokumentarca o povijesti studija.

Ipak, kako to i inače biva u game developmentu, dosta elemenata postavljeni su kao placeholderi, animacije nisu dovršene, a ni loop kretanja nije potpuno definiran, ali Ravenholm izgleda jako dobro i prava je šteta što ovo nikada nismo dobili priliku zaigrati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano