Vijesti

Otkriveno je više detalja o novim levelima i novom modu za The Last of Us 2 Remastered

Za početak iduće godine zakazan je izlazak The Last of Us 2 Remastereda. Osim poboljšanih vizuala, ovo izdanje donijet će i nešto novog sadržaja. To su tri nova levela/misije i rouge-like mod No Return. Sony na stranici igre sada otkriva više detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj inicijalno izrezan iz glavne igre vraća se u obliku Lost Levelsa. Sva tri tiču se Elliene strane priče, a zovu se:

  • Jackson Party
  • Boar Hunt
  • Sewers

Jackson Party je sekvenca s početka igre, Boar Hunt sadržajno se nalazi pri kraju igre kod Ellienog bivanja na farmi, a Sewers bi sudeći po dosadašnjem iskustvu s The Last of Usom mogao biti zanimljivo novo iskustvo.

Novi likovi za No Return

Potvrđena su i dva nova igriva lika za No Return. Joelu, Ellie, Abby, Levu i Dini pridružit će se Tommy i Jesse, ali to nije konačan roster. Svi igrivi likovi imat će svoje specifične prednosti i mane. Mod će brojati ukupno 12 različitih levela s valovima neprijatelja, a napredak će se bodovati na globalnoj ljestvici igrača.

The Last of Us Part II Remastered izlazi 19. 1. 2024. za PS5. Izlazak će popratiti novo fizičko kolekcionarsko izdanje, a vlasnici PS4 verzije igre moći će nadograditi na PS5 Remastered za 10 eura.

Igra

Povezano