Vijesti

Outriders će se odužiti igračima za sve probleme

Prva velika nadogradnja za Outriders izaći će idući tjedan. Developeri iz People Can Fly kažu da će se iskupiti za sve poteškoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon 5 godina rada na igri i mi smo razočarani jer prvi vikend nije prošao onako kako smo htjeli”, developeri su napisali na Redditu referirajući se na velike probleme sa serverima.

Plan je nagraditi sve one koji su igrali do 11.4. s jednim Legendary weaponom, količinom Titaniuma ovisno o levelu i Frustration emoteom.

Paket zahvalnosti možda neće biti spreman za prvu veliku nadogradnju koja će donijeti poboljšanja u matchmaking sistem i koja će navodno riješiti većinu problema sa spajanjem, crashove i slično, a na PC će riješiti situacije u kojima se GPU ne iskorištava koliko bi trebalo.

I to je to za prvu veliku nadogradnju. One naredne donijet će podešavanje deadzonea, poboljšat će učitavanja na PS4 i XBOX One i dodatno će rebalansirati oružja i iteme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano