Vijesti

Ova igra proglašena je najiščekivanijom igrom nakon E3

Stručni žiri sastavljen od renomiranih novinara iz IGN-a, GameSpota, PC Gamera i GamesRadar+ podijelio je nagrade za najbolje igre E3 sajma na prigodnom E3 2021 Awards showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, ovogodišnji E3 protekao je bez prezentacija Electronic Artsa, PlayStationa i Activisiona, a u njihovom odsustvu ove igre i izdavači su pokupili nagrade.

Microsoft izdominirao

Najiščekivanija nova igra je Forza Horizon 5. Microsoft je Forzu Horizon 5 po prvi put otkrio upravo na svojoj E3 prezentaciji koja je ujedno proglašena najboljom prezentacijom čitavog E3.

Forza Horizon 5 je tako pobjedu odnijela ispred Starfielda, Elden Ringa, Far Cry 6, Halo: Infinitea, Battlefielda 6 i ostalih. Što ni ne čudi, jer nova Forza impresionira svime, od grafike do voznog modela i novih mogućnosti. Sve o Forza Horizon 5 napisali smo vam ovdje, a ujedno se radi i o igri koja ovih dana na FFA portalu postiže jednu od najboljih čitanosti.

Više o Forzi Horizon 5 mogli bismo saznati u četvrtak 17. 8., kada će Microsoft održati još jednu prezentaciju. Manje spektakularnu, ali s duljim prikazima igara, intervjuima i detaljnijim gameplay prikazima.

Igra

Povezano