Ovako izgleda prvi cover za Xbox Series X

Uoči izlaska Starfielda, po mnogima najveće konzolaške Xbox ekskluzive dosad, Microsoft je najavio buduću prodaju covera za Series X poput onih koje ima PlayStation 5. Sada smo dobili prvi pravi prikaz covera za Starfield.

Podijelio ga je Tom Warren s The Vergea, a kako možete vidjeti, coveri na XSX djeluju ponešto drugačije nego na PS5. Naime, stranice XSX ne skidate, jer ih ni ne možete skinuti, već cover tekstilnog završetka omeđuje konzolu, a na pozadini se spaja čičkom.

Pritom cover sam po sebi izgleda sjajno, osobito ako ste slabi na tzv. NASA-punk stil, međutim, vrijedi se osvrnuti na gomilu detalja. Prednja strana zamaskirane konzole tako jasno označuje bitne komponente, kao da je nekakav SF kompjuter na teretnjaku Constellation frakcije, a pozadina iscrtava mjesta gdje se skrivaju unutarnje komponente, poput hladnjaka i ventilatora.

Wrap u prodaju stiže 18. 10. za 55 eura, a u studenome će uslijediti i druge tematike. Poput Arctic i Mineral “kamuflaža” koje su već debitirale kao boje kontrolera.