Vijesti

Ove dvije slike navodno su iz dev builda GTA 6

Iako GTA 6,. po najnovijim informacijama pouzdanih insajdera možda nećemo igrati prije 2025., to ne znači da će nas zaobići kontroverze i navodni leakovi jedne od najiščekivanijih igara svih vremena.

Internet je prepun fejk GTA 6 slika, no kada se pojavi nešto novo i desetine tisuće fanova ne uspiju pronaći lažne izvore, onda imamo razlog da ih prenesemo na FFA. Ovo ispod su dvije navodne slike iz dev bulda GTA 6. Dobro ih pogledajte.

Dok desna slika izgleda kao nešto što bi se moglo fejkati u Cities Skylines, za lijevu sliku još uvijek nitko na internetu nije uspio pronaći razlog zašto bi mogla biti fejk.

Let žutim propelercom otkriva istočnu obalu navodnog Vice Cityja, njegove plaže i nebodere, a slika sama po sebi gotovo sigurno nije preuzeta iz neke druge igre. Ako i jest fejk, netko je uložio golemi trud u izradu slike.

“Ove slike nebi trebale postojati”

Obje slike prvo su se pojavile na Redditu, a poster u/Robultz priložio je i pripadajuću im priču. Kako tvrdi, obje je dobio od nekog lika na Discordu s kojim je neko vrijeme igrao GTA online preko FiveM modifikacije. Taj “netko” tvrdio je da je u industriji još od ranih 2000-ih, da zna puno toga, a nakon što mu je poslao slike kazao mu je, citiramo – “ove slike nebi trebale postojati, trebalo mi je jako puno da dođem do njih.” Lik je ubrzo nakon toga nestao i više ne odgovara na poruke.

U svakom slučaju radi se o interesantnim slikama i lijepoj priči. A mi ne bismo išli dalje, samo ćemo upozoriti na to da je internet čudno mjesto…

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close