Vijesti

Ovo je glumica koja bi trebala igrati Abby u drugoj sezoni The Last of Usa

Uoči početka snimanja druge sezone The Last of Us serije, brojna pitanja ostala su neotvorena. Jedno od njih je Abby, tko će ju glumiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holivudski insajder Jeff Sneider tvrdi kako su u tijeku razgovori s Kaitlyn Dever koja je navodno osobni odabir Craiga Mazina. Dever je ranije konkurirala za ulogu Ellie, štoviše, bila je u najužem krugu kandidatkinja, ali tada je Bella Ramsey pobijedila zbog nekih svojih prednosti.

Sneider potom ide toliko daleko da je Dever pronašao među 71 profilom kojeg Mazin prati na Instagramu, što bi kao trebao biti plus u čitavoj kombinaciji. Izvori, navodi, kažu kako su dionice Dever porasle bravuroznom izvedbom u filmu Briana Duffielda o invaziji izvanzemaljaca No One Will Save You.

Ipak, Denver je najpoznatija po glavnoj ulozi u komediji Booksmart te serijama Unbelievable, Dopesick i Last Man Standing te joj je navodno raspored oslobođen za početak snimanja druge sezone The Last of Usa. Zime u Vancouveru su najbolje zime.

ffa anketa

Je li Kaitlyn Dever pravi odabir za Abby u The Last of Us seriji?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano