Vijesti

Ovo su 2 prikaza PS5 UI bez ometanja naratora, poslušajte kako “zvuči” menu

Na internet su procurila dva videa korisničkog sučelja PS5 očito rađena za japansku publiku. Pogledajte i poslušajte kako zvuče različiti tonovi menija i pozadinska atmosferska glazba bez ometanja naratora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na videu ispod čuje se glazba PS5 menija. Na prvu zvuči nekako opuštajuće, a dok mnogi nisu voljeli glazbu s PS4, ovo bi im se moglo dopasti.

U nastavku ide segment nakon otvaranja Control Centera iz Sackboya, nakon čega se nude dostupne aktivnosti, informacije o partyju i slično poput Quick Menu na PS4.

Opširnije o čitavom meniju sa svim našim zapažanjima pronađite ovdje. Neke stvari poput PS Storea i naprednijih funkcija Create tipke nažalost nisu prikazane. Kao ni još mnogo toga poput detaljnijeg prikaza poruka, partyja, grupa, postavki konzole… Ali prikazano je dovoljno toga da dobijemo ideju što ćemo sve moći raditi od 19. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano