Vijesti

Poznato je kada izlazi te kako će se igrati Minecraft Legends u PvP-u

Najavljen u ljeto prošle godine kao spoj akcije i strategije, Minecraft Legends zainteresirao je milijune fanova igre čija popularnost ne jenjava čak ni nakon 12 godina koliko ga već igramo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svo ovo vrijeme proteklih pola godine Minecraft Legends bio je svojevrsna enigma, ali sada je apsolutno jasno kako će se igrati. U fokusu je PvP igranje u timovima s do 4 igrača, na proceduralno generiranim Minecraft mapama ćete iz trećeg lica skupljati resurse, graditi vlastitu bazu u tower defense stilu te napadati protivničku.

Istovremeno morate tu i tamo obratiti pažnju i na AI neprijatelje, a osim online multiplayera developeri iz Blackbird Interactivea pripremaju i solo kampanju kroz koju ćete braniti Overworld od invazije Piglina.

Minecraft Legends zakazan je za 18. 4. na PC-ju, Xbox i PlayStation konzolama te na Switchu uz podršku za cross-platform igranje.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra