FFA FocusVijesti

Ovo su igre koje igramo u 1. mjesecu. Što (ne)planirate odigrati?

Nova godina, novo desetljeće (za neke da, a za neke je to 2021. godina), a često kažu ljudi – novi mi. Mi se nećemo lagati – sve smo stariji, čangrizaviji i s manje snage, ali igre volimo i dalje. I voljet ćemo ih i dalje bez obzira na godine i životne (ne)prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicionalno, siječanj nije prepun velikih igara jer većina nas igra igre koje smo dobili za blagdane ili većina nas čisti backlog koji se nakupio tokom godine, ali 28. siječanj će biti vjerujemo zanimljiv mnogim igračima.

Kao što znate svi – ove godine nas očekuju next-gen konzole i next-gen igre, no siječanj je i dalje rezerviran samo za current gen naslove. Od veljače bi se već to moglo promijeniti jer svi očekuju da će PlayStation u veljači službeno pokazati PS5 i najaviti neke od next-gen igara.

Do veljače ima još itekako vremena, pa idemo vidjeti što donosi siječanj.

Monster Hunter World: Iceborne

Iceborne je ogromna ekspanzija za jednu od najboljih igara ove generacije. Iceborn donosi nova čudovišta, novo područje u igru kao i hrpu novog loota i opreme. Mnogi igrači su Iceborn ekspanziju proglasili igrom u igri, stoga ako imate PC i volite Monster Hunter, Iceborn se ne propušta.

DATUM IZLASKA:

6.9.2019. konzole; 9.1.2020. PC

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC

Yakuza: Like A Dragon

Nova Yakuza izlazi 16. siječnja samo u Japanu, no to nikad nije spriječilo fanove igre da je nabave i uživaju u igranju. Yakuza: Like A Dragon stiže kasnije i na EU te NA tržišta, ali ako se ne možete strpiti, onda ste sigurno našli način kao se dokopati ove verzije. Novi nastavak u serijalu ujedno donosi i najveće promjene jer ćemo dobiti potpunog novog protagonista, selimo se u novi grad, a i sustav borbe je doživio velike promjene. Igra sad postaje turn-based RPG.

DATUM IZLASKA:

16.1.2020. (Japan), ostatak svijeta kasnije

PLATFORME:

PS4

Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot je open world akcijski RPG koji će fanovi vjerujemo obožavati. Ovo je dosada najveća Dragon Ball igra, a developeri tvrdi da su uspjeli napraviti do sad najbolju priču i najbolju borbu ikada u igri. Ne moramo vam reći da igramo, ali i živimo život najvećeg junaka na svijetu – Son Goku-a!

DATUM IZLASKA:

17.1.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC

Journey to the Savage Planet

Ova FPS open world akcijska avantura smještena u šareni alienski planet nije podignula previše prašine, ali moramo reći da izgleda dosta zanimljivo – kao miks No Man’s Sky-a i The Outer Worldsa. Naš poslodavac nas je bacio na planet u kojem ćemo upoznati mnogobrojne razne i šarene kreature, pokušati preživjeti u nepoznatim uvjetima i naravno odraditi posao. Igra nam djeluje kao potencijalno iznenađenje, pa svakako ispratite recenzije za igru.

DATUM IZLASKA:

28.1.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Warcraft 3: Reforged

Warcraft 3: Reforged je remaster verzija legendarnog Warcrafta koji donosi 4K vizuale u potpunosti prilagođene novim PC mašinama, kao i potpuno prerađeni zvuk. Uz to, Reforged uključuje i ekspanziju The Frozen Throne koje je također remasterirana za današnje vrijeme. Ako ste voljeli Warcraft iz 2003. godine, onda ćete zasigurno obožavati i Warcraft 3: Reforged u novom ruhu.

DATUM IZLASKA:

28.1.2020.

PLATFORME:

PC

Pillars of Eternity II: Deadfire

Nastavak za mnoge igrače najbolje RPG igre u posljednjih nekoliko godina konačno stiže na PS4 i Xbox One. Najbolja stvar od svega? Igra dolazi sa svim DLC-ovima i ekspanzijama. Ako volite hardcore RPG igre onda ovo nećete propustiti. Igra je pokupila maksimalne pohvale igrača i gotovo većine recenzenata. Treba li reći da je za igru zaslužan Obsidian?

DATUM IZLASKA:

8.5.2018. (PC), 28.1.2020. (PS4 i Xbox One)

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Sretna Vam bila 2020. godina. <3

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano