Vijesti

Ovo su posljednji dani da odigrate Destiny 2 kampanju prije nego se ona ukloni

Još je manje od tjedan dana preostalo uoči izlaska nove velike Destiny 2 ekspanzije. Destiny 2: Beyond Light u igru donosi neke od najvećih promjena dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beyond Light nas ovi na Jupiterov smrznuti mjesec Europa. A stiže toliko novog sadržaja da je igra jednostavno postala prevelika. Čime se javila potreba za uvođenjem, kako ga Bungie naziva, Content Vaulta.

U vault će se pospremati stari sadržaj. Dolaskom Beyond Lighta tamo će se preseliti originalna Destiny 2 kampanja, ali i kampanje iz Curse of Osiris i Warmind ekspanzija. Destiny kampanje i nisu nešto naročito kvalitetne, posebno ne po kvaliteti naracije, pa nam ipak neće odveć nedostajati. Međutim, ako želite nadoknaditi propušteno imate vremena to napraviti tek do utorka 10. 11.

Ipak, Bungie nije zalupio vrata zauvijek za sve tri kampanje. Kako kažu, postoji mogućnost da ih nekada na neko kraće vrijeme ponovno vrati u igru, ali generalno gledano one su prošlost.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano