Vijesti

Ovo su prvi detalji o novoj Ghost Recon igri. Inspiracija? Modern Warfare

Ghost Recon Breakpoint je nakon problematičnog izlaska postao jako dobro kooperativno iskustvo, što se ne može reći za otkazani Frontline koji nije uspio preživjeti battle royale ludilo s početka desetljeća, ali izgleda da je došlo vrijeme za novi pravi Ghost Recon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javlja to uvijek pouzdani Tom Henderson, insajder osobito dobro upućen u Ubisoftova pitanja. Na svom Insider Gamingu piše kako se projekt priprema za 2025. ili 2026. godinu, a premda žanrovno ostaje gdje mu je mjesto, novu vojno-taktičku pucačinu obilježit će jedna velika novina.

Naime, Ubisoft novi Ghost Recon navodno priprema kao pucačinu iz prvog lica, sa znatno prizemnijim pristupom. Kao uzore navode se naslovi poput Ready or Not, Squad i Battlefielda, a Ubisoft se, dodaje Henderson, najviše ugledava na Call of Duty: Modern Warfare podserijal. Najviše po pitanju kontroverzne radnje.

Mučne teme i situacije

Tako opisuje scenu gdje tim Ghostova na nišanu drži navodnog terorista spremnog detonirati moćnu eksploziju, samo da bi u posljednji trenutak ustanovili kako mu u rukama nije bomba već dijete. Od novog Ghost Recona možete očekivati puno moralnih propitkivanja i sad već pomalo izlizane premise o tome kako u ratu nema pobjednika ni gubitnika.

Na službeno otkrivanje novog Ghost Recona ćemo još pričekati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano