Vijesti

Gasi se podrška za Ghost Recon Breakpoint, ali NFT-ovi nastavljaju tinjati

Nakon inicijalnog mlakog prijema, Ghost Recon Breakpoint je u godinama poslije 2019. dobio puno ljubavi od Ubisofta. Igra je dovedena u red, a zatim i počašćena brdom novog sadržaja. I ne samo to, Breakpoint je ujedno postao perjanica velikog NFT programa ovog izdavača, a gašenje igre potvrđeno je samo nekoliko mjeseci nakon njihove implementacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ghost Recon Breakpoint više neće dobivati novi sadržaj, pa tako ni NFT-ove, ali serveri će i dalje raditi što bi trebalo osigurati daljnje neometano kooperativno igranje. “Želimo vam još jednom zahvaliti na kontinuiranoj podršci i ljubavi prema franšizi. Vaše povratne informacije za Breakpoint bile su ključne u oblikovanju igre, a bit će ključne i za budućnost franšize”, igračima su poručili iz Ghost Recon tima.

Nastavak je u razvoju

A budućnost je blizu. Nastavak nije službeno potvrđen, ali o njemu piše Kotaku. Ghost Recon naslov kodnog imena OVER u razvoju je više od godine. Kao i prethodna dva, razvoj OVER-a predvodi Ubisoftov studio u Parizu, a lansiranje se planira u fiskalnoj godini 2023. (do ljeta iduće kalendarske godine).

Razvoj novoj novog glavnog Ghost Recona teče bez problema, što se ne može reći za Ghost Recon Frontline, besplatan battle royale naslov odgođen prošle godine nakon negativne recepcije testera. Kotakuov izvor tvrdi kako Frontline projekt nije ugašen, ali je zato doživio svojevrstan reset tretman.

Resetiran nije Quartz, platforma za NFT-ove u Ubisoftovim igrama koja, čini se, ide dalje, a sreću će potražiti u nekim budućim naslovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano