Vijesti

Ovog vikenda besplatno online igranje za PlayStation igrače

I dok nakon tranzicije na eure još uvijek čekamo potpuni povratak PlayStation Storea s naglaskom na akcijske ponude, Sony priprema Season of Play promociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će u subotu i nedjelju 9. i 10. 12. omogućiti besplatno online igranje za sve PS4 i PS5 igrače koji nemaju aktivnu PlayStation Plus pretplatu, a povodom sezone igranja dodat će nove besplatne avatare, PlayStation Stars kampanje i nagradne natječaje s vrijednim nagradama.

Vrijedne nagrade su PlayStation 5 konzole i PlayStation Plus pretplate. Međutim, natječaji vrijede u svim europskom zemljama osim Hrvatske i Rusije, o čemu smo se više raspisali ovdje.

Inače, od danas su aktivne nove PlayStation Plus Essential igre. To su za prosinac Lego 2K Drive, Powerwarsh Simulator i Sable. U FFA anketi 91% čitatelja odgovorilo je kako nije zadovoljno ovomjesečnom PS+ ponudom, a nastavak je to općeg nezadovoljstva igrača nakon što je prije nekoliko mjeseci skočila cijena pretplate.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano