Vijesti

Ovogodišnji Gamescom Opening Night Live neće imati velika iznenađenja

Idući tjedan kreće Gamescom, najveći sajam gaming industrije na svijetu. Sad već tradicionalno, uvod u isti pripremit će i voditi Geoff Keighley na Opening Night Live prezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za VGC, Geoff spušta loptu i upozorava da smanjite očekivanja jer neće biti mega velikih najava novih igara. “Bit će to uzbudljiva prezentacija s novim prikazima nadolazećih igara poput Black Myth Wukonga ili Alan Wakea 2. Ovogodišnji ONL bit će manje o najavama potpuno novih projekata i više o novim pogledima na najveće igre koje izlaze ove i iduće godine”, poručio je.

Premda jako dobar i zanimljiv, prošlogodišnji ONL također nije obilovao velikim najavama. Umjesto svjetskih premijera nove prikaze dobili su Hogwarts Legacy, Callisto Protocol, Everywhere tvoraca GTA, Dead Island 2, Lords of the Fallen i drugi, pa slično očekujemo i ove godine.

Dakle, u utorak 22. 8. očekujte većinom nove prikaze nadolazećih velikih i malih igara. U Kolnu će biti i naš Goran (@OverHypedG), pa očekujte i pokoji dojam direktno s poprišta događaja.

Povezano