Vijesti

Ovu razinu u Everywhereu napravio je samo jedan igrač

Razvojni studio Build a Rocket Boy tvorca GTA Leslie Benziesa objavio je prvi konkretan prikaz igre Everywhere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everywhere je zamišljen kao platforma za razvoj i distribuciju igara, nešto poput ozbiljnijeg Robloxa (ili u posljednje vrijeme Fortnitea), gdje će igrači s in-game alatima moći gradite vlastite svjetove i iskustva, a ponekad će netko ozbiljniji, poput samog Build a Rocket Boya, kroz Everywhere lansirati pravu AAA igru poput akcijskog naslova MindsEye koji podsjeća na GTA.

Tako je i razina prikazana u gameplay prikazu napravljena od strane samo jednog igrača. To je svojevrsna tvornica, a igraču je cilj pobiti neprijatelje i pokrenuti sisteme koji će joj omogučiti neometani rad. Developeri navode kako level ovakvog tipa relativno iskusan igrač može postaviti za par sati, a za ušminkavanje i sistem misija potrebno je 10-ak sati.

“Vjerujemo u budućnost u kojoj će kreacija igara biti ostavljena igračima”, poručio je Benzies, a on želi da igrači to rade upravo kroz Everywhere. O čemu se točno radi moći ćete provjeriti iz prve ruke već od 5. 12. kada kreće zatvoreno testiranje na koje se možete prijaviti ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano