Vijesti

Par se zaručio nakon odigranog It Takes Two, EA im čak nije ni naplatio

Nova kooperativna igra Josefa Faresa i njegovog Hazelight studija bilježi odlične prodajne rezultate i ocjene kritike (mi smo mu dodijelili 90 od 100), a da ga igrači obožavaju dovoljno govori i ova vijest.

Naime, Electronic Arts se na Twitteru pohvalio Steam recenzijom gdje je jedan igrač uoči igranja napisao kako će po završetku zaprositi djevojku. I zaista. Tri dana kasnije, recenzija je editirana, a vijesti su sretne.

Najbolje od svega? EA im čak nije naplatio! A mogao je udariti klasičnih 9,99. Šalu na stranu, uvijek nam je drago vidjeti ovoliko pozitive oko jedne igre.

“Ako ste uživali u igrama poput Crasha, volite platforming i htjeli biste nešto takvo odigrati s boljom polovicom ili s kime već preferirate – nemate što razmišljati”, napisao je naš Foggy u recenziji. It Takes Two je toliko zabavan da može proći i za prosidbu, a ako ipak ne biste išli u takve ekstreme (ili ste već u njima), partner ili partnerica će sigurno na koji dan zaboraviti na neopranu kuhinju ili smeće koje čeka

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close