Vijesti

Phil Spencer poručio fanovima: “Osnažit ćemo Blizzard”

Blizzard na Blizzconu nije bio spreman govoriti o svojoj novoj survival igri. Zato je najavio čak tri ekspanzije za novo poglavlje World of Warcrafta, prvu ekspanziju za Diablo 4, a prilično je odjeknulo i obraćanje Phila Spencera, šefa Xboxa te ujedno i novog šefa Blizzardu nakon njegove akvizicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spencera mnogi vide kao spasitelja donekle posrnulog Blizzarda, a ni on sam ne bježi od te uloge, pa najavljuje nove dane za tvorce Warcrafta, Overwatcha, Starcrafta i Diabla. Nakon što je na pozornici Blizzcona ispričao sve o velikom utjecaju Blizzarda na industriju, dotaknuo se onoga što slijedi.

“Naša obveza u Xboxu je donijeti više sjajnih igara većem broju igrača na više mjesta. Sada kada je Blizzard dio Xboxa, njegovat ćemo ono što čini Blizzard posebnim. Osnažit ćemo naše nove kolege u kulturi povjerenja, uključivanja i suradnje, kako bi nastavili raditi ono što najbolje znaju – redefinirati postojeće žanrove te stvarati nove i dosad neviđena iskustva”, poručio je fanovima, pa dodao: “Ujedinit ćemo igrače na globalnoj razini na nove načine, u Azerothu, u Sanctuaryju, na Zemlji i izvan nje.”

To je ono što su željeli čuti fanovi, a osobito fanovi Xboxa koji vide Microsoft kao novog lidera gaming industrije. Jedan takav fan snimio je i podijelio čitavi govor na X-u, pa ga možete poslušati ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano