Vijesti

Blizzard najavio novo veliko poglavlje za World of Warcraft

Na Blizzconu održanom ovog vikenda World of Warcraft dobio je puno ljubavi u vidu najave čak tri nove velike ekspanzije i jednog dodatka za Classic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Worldsoul Saga obilježit će prvih 20 godina World of Warcrafta i postavit će nove temelje za dalje. “Saga je toliko velika da je ne možemo zadržati u okvirima samo jedne ekspanzije”, poručio je Chris Metzen iz Blizzarda. Radi se o potpuno novoj priči čiju okosnicu će činiti tri ekspanzije. Prva je The War Within koja će s četiri nove zone povesti igrače podno Azerotha te uvesti novu rasu patuljaka Earthene.

Leveli se podižu do maksimalnih 80, a tu je i nova progresija u vidu tzv. Hero Talentsa s novim stablima skillova. Delves su nove instance, aktivnosti za jednog do četiri igrača koje se mogu, ali i ne moraju igrati organizirano u klasama i specijalizacijama. Dakle, nisu potrebni tankovi ni healeri.

The War Within izlazi negdje u 2024., a potom će u sklopu World Soul sage u narednim godinama uslijediti ekspanzije Midnight i The Last Titan, obje u Old Worldu. Osim prve ekspanzije novog poglavlja WoW-a, u 2024. Classic će se proširiti Cataclsym ekspanzijom iz 2010.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano