Vijesti

PlayStation 4 vlasnici od petka mogu besplatno isprobati novi Modern Warfare

Sjajna vijest stiže za sve PlayStation 4 vlasnike. Kad kažemo za sve, onda mislimo za sve. Naime, Sony i Activision ovaj petak donose Modern Warfare alphu potpuno besplatno gdje će svi igrači moći isprobati Modern Warfare Gunfight mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba PS+

Ako ste se uplašili da će trebati PlayStation Plus, možete biti mirni. Ne treba. Sve što trebate je PS4 i internet konekciju. Alpha testiranje Gunfighta počinje 23. kolovoza i traje do 25. kolovoza.

Gunfight je 2vs2 mode koji se igra na malim mapama i mix je pomalo Rainbow Sixa i CSGO-a. Uostalom, pogledajte gameplay.

Gunfight ćemo igrati na 5 mapa što znači da ćemo vidjeti i igrati na dvije mape koje nisu do sad predstavljene. Inače, za sve vas koji čekate single player reveal, morat ćete pričekati još malo jer iako gameplay nije bio otkriven na Opening Night Live priredbi, Infinity Ward je potvrdio kako će biti otkriven single player na Gamescomu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano